Giv en fed gave til far der elsker biler

Gaver til fædre, er en af de gaver som de fleste har svært ved at købe. Ofte fordi fædre har mange ting i forvejen, og typisk ikke har de helt lange ønskesedler til jul og fødselsdage. Hvis din far har en bestemt hobby, kan det være en rigtig god ide at tage udgangspunkt i den, når du er på gavejagt efter gode gaver til ham. Elsker din far f.eks. biler, er det oplagt af give ham en gave der har noget med biler at gøre, eller som han kan bruge i sin bil. I artiklen her får du inspiration til at finde en fed gave til far der elsker biler, i form af en håndfuld gode gaveideer. Om du vælger en af gaveideerne eller ej, får du om ikke andet gaveinspiration til at vælge den rigtige gave til ham.

 

Minikøleskab til bilen

Et minikøleskab som kan tilkobles bilen via USB eller cigarettænderen, er en fantastisk gave til far der ofte er på farten. Måske elsker han lange køreture, eller måske kører han meget på arbejde. Om ikke andet, er det altid rart at have en kølig drink ved hånden på lange køreture. I sær om sommeren hvor det kan være varmt at køre bil, er det dejligt at kunne hive en kold sodavand eller vand frem og slubre i sig.

 

Holder til mobilen

En holder til mobilen er et must for alle bilelskere som kører meget. Her kan du nemt sætte telefonen fast, og bruge den som GPS eller til at høre musik på. Du kan også nemt bruge den som håndholdt telefonen, skulle der kommet et opkald mens du er på farten. Hvis din far ikke allerede har en holder til mobilen i hans bil, er det den oplagte gave til ham.

 

Actionkamera

Et actionkamera er en super fed gave til far der elsker biler. Nemlig fordi han kan sætte det til i forruden, og filme når han kører. Det er særlig fedt hvis i f.eks. kører på ferie i udlandet, hvor landskabet er lidt mere eksotisk end i Danmark. Du kan finde actionkameraer i stort set alle prisklasser, så uanset om dit budget er 200 kr. eller 2000 kr., vil du kunne finde et kamera der passer til budgettet. En sjov gave som din far uden tvivl vil sætte pris på.

 

Elektronisk p-skive

De fleste bilelskere og folk som kører meget, har på et tidspunkt fået en p-bøde fordi man har glemt at sætte p-skiven. Med en elektronisk p-skive slipper du for at tænke på at skulle sætte den, og den kan højst sandsynligt spare dig for flere fremtidige p-bøder. Det er derfor en super god gave til far der elsker biler.

Indlæg oprettet 94

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen