Bilen er den perfekte reklamesøjle

Hvis du er i firma, hvor du råder over mange biler eller du er ejeren af fx et håndværkerfirma, som bruger rigtig mange timer på landevejen, så kan du med fordel overveje at få folie på firmabilen.

Hvis du og dine biler bruger mange timer på landevejen, er I den oplagte reklamesøjle for virksomheden, fordi I bliver set af rigtige mange mennesker hver dag.

Du kan reklamere på rigtig mange måder med bilen, men den bedste løsning er absolut folie, fordi det er holdbart, pænt og nemt. Når du reklamerer, er det nemlig vigtigt, at du har lagt nogle kræfter i det. Hvis ikke du bruger tid på det, hvordan kan du så forvente, at dine kunder vil gøre?

 

Sjove stickers, som fanger billisternes øje

Du kan først og fremmest få folie på hele bilen, men det gennemgår vi først lidt længere nede, fordi en anden mulighed er stickers. Stickers er egentlig det samme som klistermærker, men de virker (uanset om de hedder klistermærker eller stickers). Du kan bruge stickers til at få et sjovt slogan frem, som folk vil samles om. Et godt slogan eller en anekdote kan nemlig give dig mange point på reklamekontoen. Hvis nu dit slogan er så sjovt, at andre kan more sig over det, er det bedst. Hvis nu din bil holder parkeret på en parkeringsplads og der er mange, som stopper op for at se dit slogan og endda tager billeder af det, så er det gået rent ind. Fordelen ved de mange medier i dag er nemlig, at sådanne slogan vil blive lagt ud på nettet, hvor mange tusind vil se det! Det er helt perfekt.

 

Dine stickers kan også være et billede af dig selv fx, hvor det ligner, at du sidder og vinker i bagagerummet eller andet. Det skal gerne være relevant for dit brand og virksomhed og skal stadig rumme noget seriøsitet – det skal ikke bare være fis og ballade. Du kan også sætte nogle stickers op med, hvad du kan tilbyde og evt. kun dit telefonnummer eller kun din hjemmeside. Dette er nemlig endnu engang med til at gøre billisterne nysgerrige og enten bare bliver nødt til at gå og se din hjemmeside eller ringe op. De gode reklamer er dem, der vækker noget i modtageren. Hvad enten det er nysgerrighed, interesse eller underholdning.

 

Skal du finde et sted, som kan lave folie og stickers? Læs mere her.

 

Folie kan bruges flere

Udover stickers, som jo er forholdsvis små, kan du også få folie på din bil. Faktisk kan du få pakket hele din bil, båd eller butiksvindue ind i folie. Der findes mange forskellige former for folie, nogle klæber mere end andre og der er forskel på det, som du får sat op indenfor og udenfor.

Skal du f.eks. have sat folie op på bilen eller butiksvinduet udenfor, skal du sørge for, at dit folie er vandfast. Får du sat folie op på dit butiksvindue, kan du med fordel vælge noget folie, som er nemt at udskifte i forhold til sæsonvarer eller ydelser, som ænder sig.

 

Derudover er det vigtigt, at du altid sørger for, at du får en professionel til at sætte dit folie op. Når du sætter folie på bilen, kan det nemlig være utrolig svært at ramme helt præcist og uden at få ødelagt eller krøllet dit folie sammen. Når du har fået folie på din bil, er det også vigtigt, at du sørger for at pleje din indpakningsfolie. Indpakningsfolie skal pleje ligesom så meget andet og lige netop dette skal plejes præcis ligesom autolak. Snavs og skidt sætter sig nemt på bilen, hvorfor regelmæssig rengøring er ekstremt vigtigt. Dog må du kun køre din bil med indpakningsfolie i en bilvask uden børste, uden varm voks og dertil være meget omhyggelig med håndkraft.

 

 

 

Indlæg oprettet 94

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen