Favorable leasingaftaler på BMW hos Flexto

Det verdenskendte og eftertragtede bilmærke BMW er til dem, som elsker dynamik, dominans og luksus samlet i elegante, kraftfulde og perfekte biler. Ligegyldigt hvilken BMW, der er din absolut yndlings, så får alle de smukke og lækre biler dig til at se godt ud, når du kører afsted med tophastighed på de danske veje.

Firmaet bag BMW ved godt, hvad de laver. Alle deres biler ligger i tops, når vi snakker om elegance og en kraftfuld motor, og der er rigtigt blevet kælet for alle detaljer, der selv får den mest kræsne bilentusiast til at vende blikket bilens vej.

 

Prisen på en BMW-bil ligger i den høje ende, og det kan få mange til at miste modet. Frygt ej! Hos Flexto kan du lave en flexleasingaftale på BMW, hvor du kan få realiseret din drøm om at køre i en toptunet BMW, der har styr på udstyret til en pris, alle kan være med på.

 

Lease en BMW med flexleasing

Flexleasing er den perfekte leasingaftale til dig, der gerne vil have fingrene i drømmebilen uden at skulle betale dyre domme. Aftalen er lavet til dig med dine behov som første prioritet, så du er sikret de bedste muligheder til den bedste pris.

 

Når du vælger flexleasing hos Flexto, så ejer de BMW’en samt betaler for registreringsafgift i den periode, du leaser bilen. Jo ældre bilen er, jo lavere bliver afgiften.

 

Denne aftale er meget billigere end at betale 150% registreringsafgift, når man køber en ny bil kontant. En flexleasingaftale hos Flexto betyder luksus til ingen penge, og det skaber råderum til andre goder og fornøjelser.

 

De bedste leasingaftaler samlet et sted

Flexto er et trygt og troværdigt firma, der har leasingaftaler til ethvert behov. Flexleasing af bil til privat eller erhverv er velkendte ord hos Flexto, for det er det, som de er specialiseret i, så du får den bedste service, der giver dig den bedste aftale.

 

De lave priser skyldes, at Flexto har regnet ud, at hvis de importerer luksusbiler fra udlandet, så skal der ikke betale moms og afgifter. Det betyder, at de kan tilbyde dig lave priser på nogle af de mest hotte modeller hos BMW.

 

Det hele kører efter dit hoved. Først vælger du din yndlingsbil ud fra deres stort og varieret udvalg af lækre BMW’er. Herefter udarbejder I i fællesskab et tilbud på flexleasing. Nemmere bliver det vist ikke!

 

BMW-leasing som aldrig før

Flexto har knækket koden til, hvordan man får implementeret luksus ind i hverdagen uden at gå bankerot. Om du så er bankdirektør, bager eller betjent, der drømmer om luksusbiler i lange baner, så er du kommet til det rette sted.

 

Deres leasingaftaler henvender sig til alle, der er livsnydere og gerne vil gøre hverdagen en lille smule mere luksuriøs.

 

Kør i stil med flexleasing fra Flexto!

 

 

 

 

 

 

 

 

Indlæg oprettet 94

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen