Reparation af stenslag i forruden i København

Som bilejer er stenslag noget af det mest irriterende, man kan udsættes for. Stenslag er komplet ude af bilejerens egne hænder, og kan nemt koste en forrude, hvis der ikke reageres. Heldigvis er der måder man kan reparere stenslag på, uden at man skal have en ny forrude. Hvis man ringer efter en ekspert i bilglas med det samme, så kan han komme og reparere stenslaget med det samme, uden du skal have en ny rude. Er du Københavner, kan du nemt finde mange tilbud på stenslag reparation i København og omegn.

Det er dog vigtigt, at du reagerer hurtigt, da det ikke er sikkert at ruden kan redes hvis du venter for længe.

 

Hvorfor får man stenslag?

Der er mange oversager til stenslag. Den mest typiske er, at man kører bag en lastbil, på eksempelvis en motorvej, og lastbilen kaster en lille løs sten op på ruden. Når stenen rammer ruden, laver den en lille stjerne på størrelse med en femkrone. Selvom Skaden ser lille ud er den irriterende, og kan hurtigt blive større. Der skal nemlig ikke meget til at hele ruden flækker når først der er en skade. Derfor er det vigtigt, at man reagerer med det samme, så man kan få stenslaget fikset, før det udvikler sig og man skal have en helt ny forrude. Du sparer både tid og penge ved at få skaden fikset med det samme, da det er meget billigere at få repareret et stenslag, end en hel rude. Det er vigtigt, at man får repareret stenslaget så hurtigt som muligt, da det ellers ikke er sikkert det kan repareres. Du skal derfor ikke vendte alt for længe med at finde tid til at reparere din rude.

Hvis stenslaget er for stort eller revnet

Hvis stenslaget er for stort eller revnet, kan det være nødvendigt at skifte hele ruden. Et stenslag er for stort, når det er over 15 millimeter i diameter, eller sidder for tæt på rudens kant. Derudover skal ruden naturligvis også skiftet, hvis stenslager er begyndt at revne. Det er både mere tidskrævende og dyrt at få skiftet en rude, men de fleste forsikringer dækker heldigvis den salgs skader.

Du kan nemt finde gode tilbud på udskiftning af bagrude i København, hvis uheldet er ude. Du kan naturligvis også nemt finde tilbud på udskiftning af forruden, hvis et stenslag har udviklet sig, og ikke længere står til at rede.

Indlæg oprettet 94

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen