Inspiration: Smarte led strips på 12 v til din bil

Vil du gerne have folk til at vende hovederne efter din bil af ren og skær forbløffelse og beundring, når du kører forbi? Så bør du få fat i led strips til din bil. Med led strips kan du gøre udseendet på din bil meget federe og mere festlig, og hvis du gerne vil imponere folk, når du kører forbi dem, så bør du helt sikkert få fat i disse smarte lys. Det handler både om sikkerhed, men det må også godt se pænt ud.

Giv din bil et smart look med disse lys

Du kan både få fat i lys, der er ensfarvede og flerfarvede, hvilket betyder, at du kan give din bil et helt personligt udseende. Lysene kan sættes på bilens undervogn, så den kommer til at stå helt skarp, når du tænder for dem. De kan også sættes indvendigt i bilen, hvis du gerne vil have en lille fest, hver gang du kører bil. Prøv at forestille dig at køre en tur gennem byen i bilen, mens musikken spiller højt fra dine højttalere, samtidig med at led stripsene lyser! Så skal der nok være en masse, der vil vende hovederne efter dig for at få et ekstra glimt af din bil!

Du kan styre det hele på din mobil

Udover at lysene er virkelig flotte at kigge på, har de også nogle praktiske funktioner, som kan give dig lyst til at købe dem. For eksempel behøver du ikke engang at rejse dig for at tænde lysene på bilen. Du kan nemlig styre det hele via bluetooth gennem en app, som du kan få på mobilen. Hvis du kun vil have lyset tændt inde i bilen, eller du kun vil have lyset på undervognen tændt, så er dette intet problem! Lysene kan nemlig tændes og slukkes enten synkront eller uafhængigt af hinanden, så lysmængden kan tilpasses lige efter dit behov.

De kan indstilles til alle regnbuens farver

Det er også muligt at indstille farverne på lysene ved hjælp af et 360 graders farvehjul, så du kan tilpasse farverne lige efter din smag. Det er også muligt at lagre dine yndlingsfarver, så du hurtigt kan skifte til dem, i stedet for at skulle til at lede efter dem på farvehjulet. Se led strips til bilen her, hvis du er blevet interesseret i at få fat i de smarte led strips.

Er du blevet interesseret?

Du bør helt klart overveje at få fat i lysene, hvis du gerne vil kunne give din bil et unikt, fedt og ikke mindst festligt udseende, som folk vil dreje hovederne efter.

 

 

 

 

 

Indlæg oprettet 97

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen