Udskiftning af bilruder

Har du prøvet at få stenslag eller ridser i din rude? De fleste danskere har prøvet at få skiftet en rude i bilen af den ene eller anden årsag. Det kan godt blive en dyr fornøjelse afhængig af hvor mange ruder der er tale om samt hvilken type rude du har i bilen. Ofte er det en speciel rude der skal bestilles hjem afhængig af hvad bilmærke du har samt hvilken årgang den er fra. Det er altid en god ide at indhente priser, så du har en ide om hvad prisleje det ligger indenfor. Bestil tid til udskiftning af din bilrude, så du kan køre sikkert på vejene igen.

 

Find et godt værksted

Udskiftning af bilruder og autoglas foregår som regel på et værksted, hvor kyndige mekanikere gerne varetager opgaven for dig. Det er forskelligt hvad det koster fra sted til sted at få udskiftet en rude. Det kommer an på hvilken rude der skal udskiftes samt hvilken type rude du skal have i. Du kan altid få et prisoverslag på hvad det vil koste at få udskiftet ruden i bilen. På denne måde får du en ide om hvad det vil koste. Du kan altid ringe til flere værksteder hvis du gerne vil have flere steder at kunne vælge imellem. Det koster ikke noget at få et prisoverslag, da dette kun er med til at gøre dig klogere på hvor mange penge du skal af med.

 

Bagruden skal fikses med det samme

Det er vigtigt at du hurtigt får bestilt en tid til udskiftning af ødelagt bagrude, da du skal kunne orientere dig når du kører bil. Du kan i princippet få en bøde for at køre med en rude, som du ikke kan orientere dig i, da du vil blive betragtet for at være til fare for dine omgivelser. I denne situation gælder det om at få fat på det første og bedste værksted, der har tid til at kunne klare opgaven for dig med det samme. Det anbefales at du får snakket med dit forsikringsselskab, så du kan finde ud af om der er noget dækning i forhold til glas. Hos nogle selskaber bliver dele eller hele regningen dækket hvis det er en del af din forsikringsaftale. Det er værd at undersøge, så du kan gøre brug af forsikringen hvis den dækker udgiften.

 

Bestil tid med det samme

Du skal hurtigt få lavet en aftale med et værksted hvis du har problemer med din rude. Et stenslag skal f.eks. lappes hurtigt hvis du vil være sikker på, at der ikke kommer en lang ridse i din rude. Ruderne skal være intakte, så du har det rette føre syn når du kører blandt andre biler på vejene.

 

 

 

Indlæg oprettet 94

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen