Er splitleasing noget for dig?

Hvis du skal køre i bil til og fra arbejde hver eneste dag, så kan det hurtigt blive dyrt, da du ofte kommer til at betale for benzin eller diesel for de antal kilometer, du kører hver eneste dag. Det kan være ret frustrerende at bruge sine penge på dette, men det kan desværre være nødvendigt, hvis du er nødt til at køre i bil på vej til og hjem fra arbejdet. Dog er der noget, du kan gøre, så du kommer til at spare en masse penge – så hvis du godt kunne tænke dig at lære, hvordan du kan gøre dette, så læs videre i denne artikel!

Slip for at betale ekstra for at køre privat i firmabilen

Hvis du er træt af, at du ofte skal betale en masse penge på benzin eller diesel, så kan du med fordel overveje at splitlease din bil. Hvis du ikke har hørt om dette koncept før, så går det med korte ord ud på, at hvis størstedelen af din kørsel går på, at du kører til og fra arbejde, så kan du spare en masse penge ved at splitlease din bil. Dette betyder, at driftsudgifterne bliver splittet mellem dig og virksomheden, du arbejder hos, og dette kan give en stor fordel for begge parter.

Både en fordel for dig og din arbejdsgiver

Det er en fordel for din arbejdsgiver, da I deler om udgifterne til bilen, men samtidig er det også en fordel for dig, da du undgår beskatning af fri bil. Du kan altså køre privat i firmabilen, uden at du skal betale ekstra for det. Hvis du tænker, at splitleasing kunne være noget for dig, og du gerne vil læse mere om splitleasing, så tag et kig på denne side.

 

 

 

Indlæg oprettet 94

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen