Reparation af stenslag – sådan virker det

Noget af det mest irriterende, som du kan blive udsat for som bilejer, er et stenslag. Et stenslag kommer ofte på grund af, at sten eller anden genstand lander hårdt på din rude. Du kan være heldig at stenslaget er så lille, at det kan nå at blive repareret. Det er først hvis der begynder at løbe en ridse fra stenslaget, at du er nødt til at få skiftet din rude. Uanset hvad er det irriterende at skulle bruge penge på at få en rude fikset. Det er dog nødvendigt, da stenslaget kan sidde direkte i synsfeltet, hvilket ikke er optimalt når du kører bil. Find et godt sted som kan reparere stenslaget, så du kan køre sikkert på vejene igen.

 

Find ud af alt det formelle vedrørende stenslag

Det er altid en god ide at du sammenligner priser på hvad det koster at få repareret et stenslag. Prisen kan variere fra sted til sted, og ofte vil folk gerne have den mest attraktive pris på markedet. Derfor kan du godt bruge noget tid på at ringe rundt eller kigge på hjemmesider for at få en ide om prislejet. Pris på reparation af stenslag kan variere alt efter størrelse, hvor stenslaget sidder samt om det er et enkelt sted eller flere steder, der er mærker. Når du først har valgt et sted, kan du lige undersøge om andre danskere har været tilfredse med stedet. Mange danskere er gode til at anmelde ting og sager online, så du kan med garanti se, om folk har været tilfredse med deres stenslagsreparation.

 

Sådan repareres et stenslag

De fleste steder kan du hente din bil efter kort tid. Det skyldes, at det ikke tager så lang tid at få repareret et stenslag. Normalt bliver stenslaget lappet ved, at der hældes en speciallim i skaden. Limen hærdes ved hjælp af et UV-lys således, at du slet ikke kan se at der har været en skade i ruden. Det er en utrolig smart lappemetode, da du som bilist ikke er tvunget til at finde en lejebil eller noget. Det er en god ide at planlægge reparationen af stenslaget således, at det er muligt at de kan have bilen til dagen efter.

 

Skal ruden mon udskiftes?

Hvis du er i tvivl om det er muligt at nøjes med at lappe din rude, så kan værkstedet hurtigt vurdere for dig hvad den rette reparationsmetode er. Det kan være at det er mest ideelt at udskifte hele forruden. Pris for udskiftning af en forrude kan variere alt efter hvilken type bil du har. Biler har ofte specielle ruder, og det er vigtigt at værkstedet har den rette type hjemme til din bil. Lad værkstedet bedømme hvad der er mest hensigtsmæssigt, så din bil kan blive repareret så hurtigt som muligt.

 

 

 

Indlæg oprettet 94

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen