Telefon coveret skal afspejle din bil!

Hvorfor ikke anskaffe et mobilcover der passer til din bil, hvor du så ud over at beskytte telefonen, får noget der virkelig passer til dig og din bil, det kan være i forhold til farven eller selve mærket.

Der er et kæmpe udvalg af mobilcovers hvor du med sikkerhed kan finde noget der lige passer ind, og som folk vil lægge mærke til, og måske endda spørge til.

Skal det være et lille og frækt cover, skal det være et med farver og mønstre, skal det være større og give bedre beskyttelse, hvilken slags bil har du – der har du så svaret.

Når det kommer til forskellige slags mobilcover, så findes der grundlæggende to, der er TPU mobilcovers, og flipcovers, hvor førstnævnte er den model der er mest simpel, og som giver det mindste indgreb uden ændringer og gener, den anden model er den der pakker telefonen helt ind, men hvor du så til gengæld er mere sikker.

Men et mobilcover er klart noget af det vigtigste tilbehør du kan anskaffe, fordi din telefon er så vigtig i dagligdagen, og det både når du er på arbejde og har fri, samtidig er telefonen dyr, og dermed værd at beskytte.

Det du skal have er beskyttelse og funktionalitet

Det er en fin balance mellem at beskytte din telefon, og så holde fast i at den stadig er pæn, og kan bruges nemt, i og med at når du nu har købt en fed telefon, så er det en skam at hæmme både designet og funktionaliteten med et kikset cover.

Der er mobilcovers der ødelægger telefonens design, og andre der dækker for og hæmmer teknologien.

Husk også at når du køber et mobilcover, så skal det passe til telefonen, der er så mange forskellige telefoner i så mange forskellige størrelser, og det er ikke sikkert, at bare fordi det passer til den ene model, så vil det også passe til andre.

Vælg det rigtige mobilcover første gang

Når du står og skal vælge dit mobilcover, så er der mange ting der kan afgøre dit valg, hvoraf en af dem er hvordan det skal se ud, skal det være helt neutralt så man ikke lægger mærke til at det er der, eller skal det være et cover med mønstre, farver eller mærker?

Hvilket materiale skal coveret være lavet af? Det kan have stor betydning for både det æstetiske udtryk og den beskyttelse du får ud af det.

Skal din telefon vises frem eller gemmes væk? Det kan være forskellen på at vælge TPU eller flipcover, og det kan være afhængigt af om du har en fed, ny telefon du gerne vil vise frem, eller en gammel model der skal gemmes væk.

Sørg for at foretage dig den nødvendige research inden du køber for netop at finde det helt rette cover til dig og din telefon. For det er ikke kun udseendet det kommer an på.

Der kan være meget at spare ved at vælge et mobilcover til din telefon, det kan nemlig være rasende dyrt at få skiftet skærmen, eller i værste fald hele telefonen, hvis du taber den uden cover, og sandheden er at du kan købe en del covers for det en reparation normalt koster.

Indlæg oprettet 94

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen