Sådan får du den fedeste firmabil

De af os, der har brug for en firmabil, bruger ofte mange timer om dagen på de danske lande- og motorveje. Mange timer bag rattet stiller imidlertid krav til bilens komfort og køreegenskaber, og der skal helst være tale om en firmabil af en vis kvalitet, når hundredvis af kilometer skal tilbagelægges på en arbejdsuge.

 

Med BMW erhvervsleasing har du nu mulighed for hver dag at sætte dig til rette i en af markedets mest populære biler. For uanset hvilken model, der tiltrækker dig mest, er du med BMW altid garanteret en eksklusiv bil i særklasse, der har og kan alt det, du drømmer om – og mere til.

The Ultimate Driving Machine: tysk import når det er bedst

Når man snakker om biler, er der mange parametre og forhold, de bliver bedømt på. Det kan være alt lige fra sikkerhed og ydeevne til interiør, kapacitet, mulighederne for ekstraudstyr og alt derimellem. BMW er naturligvis ingen undtagelse, men når det er sagt, så kan BMW noget, kun få kan.

 

BMW formår nemlig at samle alle elementer og scorer toppoint på samtlige parametre. Intet er sparet væk eller overladt til tilfældighederne – i stedet er der tale om gennemtænkte designs, som er optimeret efter alle kunstens og teknologiens regler.

 

Derfor er det heller ikke overraskende, at mærket har opnået den dominerende status, den har på vejene og på markedet. Køreglæden er nemlig altid i højsædet, og når du leaser en BMW til erhverv eller privat, får du en bil, du nærmest ikke vil ud af igen.

Få den bedste leasingaftale med flexleasing til erhverv

Leasingbranchen kan være tricky at navigere i, og det kan være svært at gennemskue hvilken leasingform, der er mest favorabel ift. model, økonomi og ens behov som kunde.

 

Der findes mange måder at sammensætte en leasingaftale på, og det er væsentligt, at du selv er opmærksom på, at kontrakten udarbejdes til din fordel, uanset om du leaser til privat eller til dit firma.

 

Når det er sagt, er der en række fordele ved flexleasing af eksklusive biler.

 

Med flexleasing kender man nemlig afskrivningen på bilen fra kontraktens indgåelse. Det betyder, at omkostningerne er mindre end ved traditionel leasing, fordi man kun betaler registreringsafgift for den periode, man anvender bilen i.

 

Dertil kommer, at risikoen for økonomisk tab ved aftalens udløb minimeres, da bilen til den tid igen står uden afgift, hvorfor den kan sælges videre i både Danmark, udlandet eller på en ny leasingaftale.

 

Flexleasing er således en leasingform, der frigiver en bedre likviditet, end når man køber bilen på almindelig vis. Hos Flexto kan du flexlease din nye BMW til både privat- og erhverv, og du kan her være sikker på, at aftalen sammensættes efter dine ønsker og behov.

Indlæg oprettet 94

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen