Cartec Wax Guard Wax Guard
Lakforsegler og voks i et produkt som holder op til 3 år

Cartec Wax Guard er et unikt produkt fremstillet af Cartec.
I mere end 25 år har Cartec, der har hovedsæde i Holland, produceret bilpleje produkter til den professionelle sektor og til slutbruger markedet. 

Cartec servicerer i dag kunder der alle har med malede overflader at gøre – bilimportører, bilforhandlere,pladeværksteder, autolakerere, bilplejecentre og værksteder – alle som er uddannet og oplært i pleje, rengøring og polering af biler, busser og lastbiler. Takket være vores udvidede kendskab og samarbejdemed dette marked, har vi været i stand til at udvikle høj-kvalitets produkter som blandt andet Wax Guard.

Wax Guard er udviklet I vort eget laboratorie. Sammensætningen er blevet gennemtestet på tværs af lande og i alle segmenter og under de værst tænkelige forhold, og indtil nu, er Wax Guard til rådighed i mere end 15 lande.

 

Wax Guard er baseret på en molykulær compound af neutrale hårde vokse og specielle polymer-baserede beskyttende produkter. Takket være den unikke sammensætning, giver Wax Guard et beskyttende lag på bilens lak – helt uden sammenligning. Laget beskytter lakken imod syreregn, ultraviolette stråler, salt, luftforurening og vejsnavs. Grundet dens stadig ”åbne” struktur, tillader den Wax Guard at ”ånde”. WaxGuard giver ligeledes et vand- og snavs afvisende lag hvilket sikrer at overfladen på lakken holdes modstandsdygtig og bevar den dybe glans. At vaske sin bil bliver igen en fornøjelse!

 

Både nye og brugte biler kan behandles med Cartec Wax Guard Lakkonserveringen. Dens ikke-abrasive sammensætning sikrer total vedhæftning og beskyttelse på især ny lak.

OBS: Andre producenters lakbeskyttelses produkter som kan indeholde abrasiver, kan have negativ effekt på dybdeglansen og kan give uoprettelig skade på lakken.

 

Fordelene ved Wax Guard:
  • Wax Guard beskytter ved alle ekstreme vejrforhold
  • Wax Guard nedsætter sandsynlighed for lakskader ved f.eks industrinedfald
  • Wax Guard nedsætter risikoen for fastsiddende insekter især i sommerperioden
  • Wax Guard giver tydelig visuel dybere glans i lakken
  • Wax Guard sparer tid ved bilvask når den er konserveret
  • Wax Guard giver dig Danmarks længste glansgaranti
Trustpilot