Sandager Næs Camping - Fyns hyggeliste campingplads

www.sandagernaes.dk

Sandager Næs Camping på Fyn

En hyggelig børnevenlig campingplads på Vestfyn med lækre faciliteter, gratis wifi & badeland, strand, legepladser, mange aktiviteter og ægte campingstemning

Rammerne til den perfekte campingferie

Sandager Næs Camping er børnevenlig camping, der har rammerne til familiens perfekte campingferie. Her er noget for alle generationer. Vi er selv en ung børnefamilie, så vi ved, hvad der skal til for at både børn og voksne får en ferie fuld af gode minder. Oplev samværet med dem, du holder af i noget af den smukkeste natur, Fyn kan byde på. Familiecamping tæt på noget af Danmarks skønneste strand, vand og skov.

Stort poolområde

Selvom Sandager Næs Campings store poolområde ligger i Danmark, er der sydlandsk stemning med palmer, liggestole og opvarmet pool. Her er plads til børn og voksne i alle aldre – og I er sikret familiecamping af højeste kvalitet. Kør om kap på den store rutsjebane med tre baner eller tag en forfriskende morgensvømmetur. Se poolområde

Gratis WiFi

Pladsen har en lynhurtig fiberforbindelse til internettet, som vores gæster kan bruge via hotspot – GRATIS. Så selv om det er ferie, behøver du ikke undvære Netflix og de sociale medier.

Kort afstand til alle faciliteter

Campingpladsen er af en størrelse og udformning, der giver en kort afstand til alle faciliteter. En børnevenlig camping, hvor de små kan færdes trygt på pladsen med deres nye venner. Aktiviteter er der masser af. Oplev suget i maven ved at blive trukket bag en speedbåd i en stor bade ring. Afprøv balanceevner inde i en oppustet gennemsigtig bold på vandet. Er dine børn vilde med dyr, kan de hygge sig med vores tamme geder. Vores børnevenlige rammer gør det til en leg at tage på familiecamping.

Plads til de mindste børn

Pladsen er børnevenlig for både små og store børn. For de mindste har vi en udendørs legeplads med piratskib, hvor deres indre pirat kan udleves, en hoppepude, og et indendørs legerum. For de større børn er der bl.a. kæmpe hoppepude, legeborg, svævebane, basketballbane og fodboldbane, der altid er kridtet op til kamp. Her dyster campister i miniturneringer hele sommeren. Læs mere om vores aktiviteter her.

Prøv en segway

Vi har 2 segways. Fremtidens miljøvenlige køretøj til persontransport, hvor man styrer med sin krop. Børn helt ned til 4-5 år kan prøve med hjælp fra vores instruktør, der køres på en bane på pladsen i helligdage og skoleferien. De tohjulede køretøjer kan du også leje (skal være fyldt 18 år) til ture ud på næsset, der ligger tæt på på pladsen. Se virtuel rundtur fra luften

Moderne faciliteter og café

Køkken, toilet, badefaciliteter og campinghytter fremstår altid rene og indbydende. I vores café, kan I få et lækkert måltid mad, nyde en kop kaffe eller en kold øl. Caféen har åben fra og med uge 27 til uge 32.

Vores butik har de mest almindelige basisvarer, friskbagt morgenbrød, kaffebar, samt alt til en hyggeaften, blandt andet et stort udvalg af bland-selv-slik. Eller hvad med en stor hjemmelavet isvaffel efter en aftentur med den smukke solnedgang som baggrund?

Forskellige campinghytter

Sandager Næs Camping har campinghytter i flere forskellige størrelser til udlejning. I kan fx opgradere jeres familiecamping med hytter på 28m2 i luksusklassen. Se vores overnatningsmuligheder her

Trustpilot