HHR Montage

www.hhr-montage.dk

HHR Montage er en privat enkeltmandsvirksomhed, der eges og drives af Henrik H. Rasmussen, som er uddannet industrismed. HHR Montage har eksisteret siden 2012, virksomheden er placeret nær Assens på Fyn, og har i dag et solidt kundefundament. Virksomheden tilbyder montering og opstilling af forskellige pillefyr samt stokerfyr i alle former for hjem. HHR Montage arbejder for kunder på hele Fyn, og kører dermed ud til mange husstande, når der er brug for hjælp til montering eller opstilling af forskellige fyr.

 

Pille- og stokerfyr kan være med til at halvere varmeregninger, og sikre en bedre varmebalance i hjemmet. Dette er Henrik H. Rasmussen ekspert i og der sættes pris på at hjælpe fynske hjem med vejledning og optimal montering af de forskellige slags fyr. HHR Montage ønsker at lade sin erfaring og passion komme fynske hjem til gode, og bestræber sig på at yde den bedst mulige service.

 

Hos HHR Montage bliver troværdighed og tryghed vægtet højt, og disse elementer spiller ind, som en fast del af hverdagen. HHR Montage tror på, at disse værdier er vejen frem for et godt samarbejde mellem virksomheden og dens kunder. Tilmed kender HHR Montage til vigtigheden af god kvalitet, hvilket er særligt vigtigt i denne branche.

  

Kontakt HHR Montage

HHR Montage

v/ Henrik H. Rasmussen

Vedtoftevej 52

5610 Assens

mail@hhr-montage.dk

Tlf. 20 13 33 32

Trustpilot