Firmafon - Nem omstilling

www.firmafon.dk

Firmafon hjælper og inspirerer virksomheder til at dyrke de menneskelige relationer i nu’et.

Firmafon blev grundlagt i 2009 som det teleselskab, vi selv havde lyst til at være kunder i. Fokus var på brugervenlighed, fede produkter og gode vilkår. Det var et oprør mod en telebranche, der ikke var på kundens side - og særligt ikke hvis man var en lille virksomhed. Så Firmafon gik til kamp mod gebyrer, binding og dårlig service. Det hele skulle være “revolutionerende ligetil”.


Efter et par år gik det op for os, at ligesom vi selv gik fanatisk op i kundeservice, så var det også vigtigt for mange af vores kunder. Det handlede ikke kun om telefonien og systemerne. Men mere om, hvad man kunne bruge telefonien til: At have redskaber til at få gode samtaler. Firmafon fik missionen at “gøre samtaler mellem virksomheder og deres kunder til en fornøjelse ved at være verdens mest ligetil teleselskab”.

Nu er vi nået til det tredje kapitel i Firmafons historie. Et kapitel, hvor vi er blevet mere end et teleselskab. Vi vil stadig være forkæmpere for gode vilkår, brugervenlighed og bedre kundeservice. Vi bygger bare ovenpå med det, man får ud af de gode samtaler: Gode relationer.

Vi er relationsbyggere mellem virksomheder og deres kunder, potentielle kunder og medarbejdere. For det handler ikke kun om kundeservice. Det handler også om gladere medarbejdere, bedre konverteringer i salgsarbejdet og en kultur, der skal bære det hele. 

Vi vil forbedre vores kunders bundlinje på lang sigt, fordi vores løsninger får mennesker til at kommunikere bedre og mere meningsfuldt. For vi tror på, at det åbner op for gode menneskelige relationer og bedre udnyttelse af den enkeltes potentiale. På den måde skabes højere loyalitet og engagement mellem virksomheder og kunder – og det danner et godt fundament for øget stolthed og loyalitet hos medarbejdere.

Trustpilot