Ceramic Guard Si Carbon+ Coating
Den ultimativ bedste lakforsegler med 4life garanti

Ceramic Guard er et nyt gennembrud inden for siliciumbaserede nanomalinger. Med dette revolutionerende produkt er det nu muligt at påføre en meget glat, højglans og holdbar beskyttende belægning til lakken i et trin. Ceramic Guard styrker og øger lakkens hårdhed, hvilket forbedrer ridset modstand og skrøbelighed betydeligt. Malingen får en synlig dybere farve og glans kombineret med 'let at rengøre' effekten og et stærkt vandafvisende lag.

 

Gennembrud i teknologi
Gennembrudet starter på molekyliveau. Mens mange lakforseglere gør brug af siliciumoxid (SiO2) er Ceramic Guard oxidet (oxygen) blev erstattet med carbon. På grund af disse molekylære tilpasning til den stammede SiCarbon+ molekyle med den store fordel af en forbedret lav densitet.

Ved SiO2 forsvinder 30% af lagtykkelsen under hærdningen, mens SiCarbon+ har et maksimalt tab på kun 5%. Kulen binder sig selv mellem siliciumet, således at Ceramic Guard i sidste ende opretholder en højere densitet. Dette resulterer i bedre ridsebestandighed, fleksibilitet og permanent vedhæftning af nanomolekylerne til lakken, der kun kan fjernes ved polering.

Takket være mange års viden inden for lakbeskyttelse har det lykkedes Cartec at tilføje de nyeste polymerteknikker til SiCarbon + -belægningen. Dette skaber en drop kontaktvinkel på 110 ° med en yderst glat overflade efter påføring.  

 

Beskyttelse der er permanent
Ceramic Guard - Et unik produkt baseret på SiCarbon+ molekylet. En revolutionerende belægning med meget god beskyttelse og en stærk vand- og smudsafvisende effekt på lak. Dette gør vask meget let. Insekter forsvinder som sne i solen, og lakken er optimalt beskyttet mod gitter snavs, salt, UV-stråling, aggressive kemikalier (ph2 til ph13). Derudover giver Ceramic Guard en ekstrem høj og synligt dybere glans og farvedybde til malingen.

Selv om et lag er mere end tilstrækkeligt, kan Ceramic Guard anvendes i flere lag. Som følge heraf vil lagtykkelsen forøges, hvorved lakets hårdhed og farvedybden vil blive styrket med hvert lag.

 

Ceramic Guard Specialist
Ceramic Guard anvendes af erfaringseksperter. Specialister, der ved, hvordan man påfører belægningen. De ved også, hvad malingen har brug for, før belægningen påføres. En god forbehandling af lakken er uundværlig og har stor indflydelse på det endelige resultat.

 

Ceramic Guard garanti
Ceramic Guard giver en standardgaranti på 3 år på den behandlede lak. Garantien gælder KUN, hvis Ceramic Guard er påført af en Ceramic Guard Specialist i henhold til de korrekte anvendelsesbetingelser og metoder.

 

Ceramic Guard 4life
Med Ceramic Guard 4life er det muligt at forlænge garantiperioden. En årlig inspektion og vedligeholdelsesbehandling af en Ceramic Guard specialist sikrer, at garantiperioden fortsætter. Garantien forlænger et år pr inspektion og vedligeholdelsesbehandling. På denne måde kan du opnå en livstidsgaranti på din bils lakbeskyttelse.
Denne behandling SKAL udføres af en Ceramic Guard Specialist. Spørg din specialist om betingelserne.  

 

 

Trustpilot