SYNTES DU OM VORES PRODUKTER OG KUNNE DU TÆNKE DIG ET EKSTRAJOB?

Vi søger lige nu Ambassadører over hele landet til at viderebringe det gode budskab om vores produkter. 

 

VIL DU VÆRE EN DEL AF EN SUCCES?

Kan du ligesom os se potentialet i at få fortalt om alle fordelene ved at bruge vores produkter? Så er du måske vores kommende Ambassadør.

Din opgave som Ambassadør bliver at præsentere og demonstrere vores produkter f.eks. ved arrangementer i grundejerforeninger, boligforeninger, messer, skoler etc. i dit nærområde. 

 

HVAD LAVER EN AMBASSADØR?

Som Ambassadør planlægger og booker du selv dine arrangementer, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse jobbet til din hverdag. Vi tilbyder et professionelt salgskoncept, hvor vi stiller salgsmateriale mv. til rådighed for dig. Du skal blot bidrage med dit engagement og din tid, og så skal du helst have en bil og en bærbar PC til rådighed. Ud over en ekstra indtjening, kan vi garantere dig en masse positive oplevelser, hvor du vil møde vores kunders begejstring for de produkter som Knudsen Bilpleje tilbyder.

Inden du ’slippes løs’ bliver du grundigt introduceret til vores produkter og salgsmateriale. Her får mulighed for at møde vores salgs- og support team som du også løbende vil kunne trække på, når du er i marken.

 

HVEM ER DU?

Hvis du kan nikke genkendende til følgende punkter, så er du måske vores kommende Ambassadør:

 

• Du har en åben tilgang til andre mennesker og kan tale foran en forsamling.
• Du er troværdig og besidder en høj grad af integritet. 
• Du har en grundlæggende teknisk forståelse. Du behøver ikke være ingeniør eller tekniker, men du skal kunne forklare og demonstrere hvordan vores produkter virker. 
• Du er initiativrig, har et godt humør og arbejder målrettet med de ting, du engagerer dig i.


Hvis du er klar til at gribe chancen, så tilbyder vi dig:


• En spændende rolle som Ambassadør for Knudsen Bilpleje med muligheden for at blive en del af en virksomhed, som leverer kvalitetsprodukter. 
• En ekstra indtægt baseret på din egen indsats. Din aflønning er 100% provisionsbaseret uden loft, så hvis du er ambitiøs og ihærdig er der god indtjeningsmuligheder. Du styrer selv din tid. 
• Salgs- og produkttræning 
• Professionelt salgsmateriale

 

ER DU INTERESSERET?

Hvis du mener, at du har den helt rette profil, så glæder vi os til at høre fra dig.

 

Trustpilot